Home 📯 Oglašavanje na Sajtu VIP Žena 📯

📯 Oglašavanje na Sajtu VIP Žena 📯

by Lola
📯 Oglašavanje na Sajtu VIP Žena 📯

.

Ukoliko ste zainteresovani da se reklamirate na našem sajtu VIP Žena, ovde možete pročitati osnovne informacije o sajtu, sadržaju, demografskoj strukturi posetilaca, posećenosti, trendovima, vrsti oglasa i slično. Nadamo se da naš blog poseduje ono što je Vama potrebno. Dobrodošli.

.

.

 

❤️ O sajtu VIP Žena

 VIP Žena je blog tj. portal ne samo za žene, koje su nam ciljna demografska grupa, već za sve one koji žele da saznaju nešto novo, nešto korisno i nešto tačno. Naša misija je da pomognemo savremenoj ženi da u moru poluinformacija i kopiranog sadržaja prepozna pravi kvalitet, sadržaj koji je napravljen tako da sve što joj treba pronađe na jednom mestu. Potreba da se sa poverenjem osloni na portal koji joj želi sve najbolje.

 

❤️ Sadržaj našeg sajta

Tekstovi koji se nalaze na našem sajtu su pažljivo napisani sa posebnim osvrtom na proverljivost informacija, izbegavanje sumnjivih tvrdnji i težnju da se posetilac informiše o datoj temi na što sveobuhvatniji i zanimljiviji način. Trudimo se da obuhvatimo naučni aspekt, najnovija istraživanja, trendove, ali i ono što nam je vekovima dato u nasleđe. Ni jedno znanje ne može biti celokupno ako posmatramo samo, recimo, najnovije lekove za pesak u bubregu. Moramo pomenuti i one narodne koji daju olakšanje već dugo unatrag.

Teme na našem sajtu su pažljivo odabrane praćenjem najčešćih pretraga na internetu, zatim potrebom da se stanovništvo informiše o nečemu i željom da ispunimo Vašu želju za znanjem iz različitih oblasti.

Jednistvenost sajta VIP Žena se ogleda u raznovrsnosti korisnih informacija koje se mogu koristiti u svakodnevnom životu, olakšati poslove, pomoći pri različitim problemima i dati podstrek da budemo zdraviji i srećniji. Na sajtu VIP Žena ne postoji Trač rubrika, ne pridajemo značaja Holivudu, svetskim paparaco trendovima, domaćoj “eliti”,  jer je kod nas SVAKA ŽENA – VIP ŽENA.

 

❤️Posećenost

Izuzetno smo ponosni na svakodnevni porast broja posetilaca našeg sajta i svaki od njih nam je bitan. Iako veoma mlad sajt, napravljen tek u junu 2017, VIP Žena beleži vrtoglav rast poseta koje imamo da zahvalimo našem kvalitetnom i interesantnom sadržaju. Mesečna posećenost sajta VIP Žena u ovom trenutku (februar 2018.) je 11.000 jedinstvenih posetilaca koji se procentualno zadržavaju preko 10 minuta. S obzirom da rast koji beležimo iznosi oko 3.000 novih posetilaca mesečno pored onih već ustaljenih, sa ovom tendencijom VIP Žena ima veoma svetlu budućnost.

 

❤️ Demografska struktura posetilaca

Naš blog posećuju uglavnom žene, međutim, poslednjih nekoliko meseci srećni smo da vidimo priliv muških posetilaca koji dolaže na naš sajt kako bi se informisali. Najveći deo populacije čitalaca su žene starosti izmedju 27-48 godina života. Najviše posetilaca dolazi sa teritorije Srbije i BiH.

 

❤️Društvene mreže

VIP Žena poseduje Facebook stranicu pod nazivom VIP Žena – Online Magazin za Savremen ŽivotNa stranici delimo tekstove sa ovog bloga kao i sa još jednog našeg sajta “u povoju” – zensketajne. Trenutno brojimo oko 5.500 pratilaca, od toga 95% žena sa najvećim učešćem u starosoj dobi od 35-44 godina (40%).

 

 

📯Oglašavanje na sajtu

Na blogu VIP Žena je moguće reklamiranje na tri načina, a to su:

  • Oglašavanje putem sadržaja (tekstova)
  • Sponzorisani tekstovi
  • Oglašavanje putem banera

 

📣 Oglašavanje putem sadržaja (tekstova)

Oglašavanje putem sadržaja je  vrlo popularan vid reklamiranja na sajtovima. On obuhvata vrlo jednostavno delovanje: Vi nam pošaljete tekst koji želite da objavimo na sajtu VIP Žena u kom reklamirate Vaš proizvod ili uslugu, a mi ga objavimo i podelimo na našoj Facebook stranici. Tekst će pročitati naš editor i predložiti potrebne izmene, ukoliko ih ima. Ono što dobijate pored reklame na sajtu je fantastična činjenica da će sa rastom našeg sajta rasti i popularnost Vašeg teksta, a samim tim i njegov rank na Google pretrazi, tako da radite sada kako biste ubirali plodove u budućnosti.

Kod ovog vida oglašavanja je bitno da se obrati naročita pažnja na nekoliko stvari:

  • Tekstovi ne smeju da sadrže lažne informacije i zablude
  • Tekstovi moraju da budu zanimljivi ciljnim grupama kojima se obraćaju
  • Tekstovi ne smeju da budu uvredljivi na rasnoj, verskoj, demografskoj i bilo kojoj drugoj osnovi
  • Tekstovi ne smeju da budu plagijarizovani ili prekopirani sa nekog drugog sajta (neophodna unikatnost teksta)
  • Uredništvo našeg sajta ima pravo da odbije svaki tekst koji se okarakteriše da ispunjava nešto od navedenog

Termin objave Vašeg blog-posta se usaglašava sa potrebama Vaše organizacije i sa rasporedom objava ostalih tekstova na sajtu VIP Žena. U narednim danima mi ćemo Vašu objavu podeliti nekoliko puta na našoj facebook stranici kako bi doprla do što većeg broja naših pratilaca.

Cena oglašavanja putem sadržaja je 50 eura u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate. Neophodno je da nam pošaljete tekst, bar 2 slike i backlink (sajt) koji želite da linkujemo u tekstu. Nakon čitanja teksta, a ukoliko on ne krši pravila rada i politiku našeg sajta, mi ćemo Vam poslati podatke za uplatu sredstava. Ako do sada nisu postojali poslovni odnosi sa organizacijom koja želi da se promoviše na ovaj način na sajtu VIP Žena, uplata je avansna. Tekst koji podelimo na našem sajtu ostaje tu trajno i neće se brisati sem ukoliko Vi ne izrazite želju za tim. Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje putem sadržaja, možete nam pisati, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku. Kontakt formular se nalazi na dnu stranice.

 

📣 Sponzorisani tekstovi

Da li Vam se dopadaju tekstovi na sajtu VIP Žena? To imamo zahvaliti našem timu vrlo kreativnih i potkovanih ljudi koji rade vredno kako bi Vama olakšali informisanje. Ali to je samo površina. Svi tekstovi na sajtu VIP Žena su napisani u skladu sa SEO načelima.

Šta to znači? Nije dovoljno da neki tekst bude samo dug ili samo nagomilan ključnim rečima, frazama, podebljanim slovima pa da se rankira na prvu stranicu Google pretrage, o kojoj svi sanjaju. Iza toga stoji čitava nauka koja se zove Search Engine Optimization ili kod nas skraćeno – OPTIMIZACIJA. Urednici sajta VIP Žena imaju dugogodišnje iskustvo u oblasti izrade sajtova, veb dizajna, kreiranja sadržaja i internet marketinga na 3 kontinenta. Nama je SEO drugi rečnik. Pri pisanju tekstova neophodno je voditi računa o brojnim parametrima koji moraju biti usklađeni kako bi tekst “dobro prošao” kod Google pretraživača, a samim tim i bio u vrhu pretrage. Naš tim zna tačno šta je bitno.

Sajt VIP Žena je od samog temelja napravljen na načelima optimizacije što mu omogućava da se lako i brzo rankira na prvu stranicu Googla sa svojim ciljnim ključnim rečima. Uzmite neki tekst sa našeg sajta i ukucajte u pretraživač bilo koju frazu koja ima veze sa tekstom. Tu smo, zar ne? Naš sajt je u prvima redovima za više od 4.300 reči i to smo uradili sami. Neki sajtovi plaćaju SEO stručnjake da ih guraju na pretrazi, plaćaju samom Googlu kako bi bili na prvoj strani jer ne poseduju znanje kako da tamo stignu sami. Mi smo oni koji mogu Vas da lansiraju tamo gde niste mogli da stignete i to brže nego što sanjate. Samo pazite glavu!

 

Šta obuhvataju sponzorisani tekstovi?

Jednostavno – mi ćemo napisati zanimljiv, informativan, visoko opimizovan tekst za Vas i objaviti ga na sajtu VIP Žena. Dužina teksta će biti preko 1000 reči, a svi SEO zahtevi ispunjeni. Taj tekst će se rankirati zajedno sa našim ostalim tekstovima i polako popeti na prvu stranicu Googla. Odatle, sav saobraćaj koji dođe na naš sajt biće usmeren na Vaš i samim tim doprineti rastu. Ovo je tip oglašavanja koji mi iz iskustva smatramo najdelotvornijim. Tekst ostaje na našem sajtu trajno.

 

Želim sponzorisan tekst, šta da uradim?

Neophodno je da nam pošaljete temu, uslugu ili proizvod o kojim ćemo pisati, ključnu reč na koju želite da se fokusiramo, bar 2 slike i backlink (sajt) koji želite da linkujemo u tekstu. Ukoliko, recimo, prodajete šejkove za mršavljenje, tema bi bila Šejkovi za mršavljenje – Smršajte brzo i lako!, ključna reč šejkovi za mršavljenje, slike proizvoda i dokaza delovanja (pre i posle) i link ka Vašem sajtu.  Mi ćemo uraditi analizu teme, detaljno proučiti Vašu konkurenciju i naći još preko 10 ključnih reči koje ćemo iskoristiti u tekstu kako biste se i za njih rankirali i dobili saobraćaj! Imajte na umu da se tekstovi pišu tako da budu čitljivi za što veći broj ljudi, a ujedno i zanimljivi.

Cena oglašavanja putem sponzorisanih tekstova je 100 eura u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate.  Ako do sada nisu postojali poslovni odnosi sa organizacijom koja želi da se promoviše na ovaj način na sajtu VIP Žena, uplata je avansna. Tekst koji podelimo na našem sajtu ostaje tu trajno i neće se brisati sem ukoliko Vi ne izrazite želju za tim. Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje putem sadržaja, možete nam pisati a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku. Kontakt formular se nalazi na dnu stranice.

 

📣 Oglašavanje putem banera

Baneri su slike ili animacije koje vidite na vrhu stranice, dnu stranice ili sidebaru tj. prostoru sa desne strane ekrana. Baneri predstavljaju vrlo delotvoran način reklamiranja, naročito jer privlače pažnju i uglavnom su u vidnom polju čitalaca, a izuzetno su jednostavni za korišćenje. Ukoliko je čitalac zainteresovan za ono što nude, dovoljno je da samo  jednom klikne na baner i on će ga odvesti na sajt oglašivača. Ovaj vid reklamiranja je vrlo popularan kod starije populacije jer im je sve “na tacni”. Na našem sajtu možete videti banere koji pripadaju sistemu oglašavanja AdSense ili našim klijentima.

Na sajtu VIP Žena postoji nekoliko prostora za oglašavanje banerima, a to su: iznad postova (tekstova), na dnu posta, u tekstu, sa strane i veliki baneri na vrhu i dnu sajta. Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje putem banera, možete nam pisati, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku. Cena oglašavanja putem banera zavisi od mesta na kom se baner nalazi (samim tim i broja posetilaca koji će ga videti) i od toga koliko će dugo biti prikazan na našem sajtu.

 

 

Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na usluzi!

 

[ninja_form id=1]