Home Inspiracija i Motivacija Napravite Svoj ČEK IZOBILJA: Tajna za Privalačenje Uspeha

Napravite Svoj ČEK IZOBILJA: Tajna za Privalačenje Uspeha

by Lola

Nema osobe na ovom svetu koja  uvek sve ima, kojoj ništa novo ne treba, koja nema bar neku malu želju koja joj se nije ostvarila, kojoj su svi bliži i dalji rođaci zdravi, nema osobe bez želja, malih ili velikih, sve jedno.  I skoro svi imaju neke svoje male rituale ili rečenice koje izgovaraju na glas ili u sebi kad žele da im se neka želja ostvari. I nadaju se, čekaju, veruju.  I treba verovati, treba se nadati i kada mislite da je nemoguće.  Pozitivno razmišljanje i pozitivan stav  su izuzetno bitni, verovatno i najbitniji u prevazilaženju svih problema i nedaća koji nam se nađu na putu. Sa pozitivnim stavom pola problema je rešeno jer se lakše vidi i nađe put do načina njegovog otklanjanja.

Jedan od  ,,alata’’ koji  danas koriste ljudi  da bi pozitivno kreirali svoj život i izobilje u svom životu je ČEK IZOBILJA.

Ček izobilja i Feng Shui su usredsređeni  na postizanje željenih rezultata svakog pojedinca koji ih primenjuje.

Verovatno mnogi od vas već primenjuju ovaj način kako bi ispunili svoje želje i očekivanja, a za one koji to još   nisu probali, daćemo smernice pa ako žele neka probaju. Mnogi koji su primenjivali, tj. popunjavali ček izobilja, kažu da deluje i da nastavljaju sa tom praksom.

Kada se piše ček izobilja?

Prvo što je bitno je da se ček izobilja mora napisati u roku od 24 časa posle mladog meseca. U početku je malo ko verovao da će delovati, ali kada su rezultati stigli, svi koji su ga primenjivali su bili oduševljeni. Pošto su uglavnom prvo poželeli finansijsku pomoć, ona im je i došla, svakom na različit način. Ne služi ček izobilja samo za bogatsvo u novcu već i za izobilje na drugim poljima gde vam je potrebno. To može biti dom, porodica, deca, posao, učenje, odmor, zdravlje.

Za novembar 2017 mlad mesec je 18.11.2017. u 12:42, a za decembar 2017 18.12. u 07:30.

Kako se popunjava Ček izobilja?

Postoji tradicionalan način popunjavanja čeka izobilja po Feng Shui pa ćemo vam ga predstaviti.

Ček se može nacrtati i na listu papira pa ispuniti, a može se koristiti i pravi bankovni ček koji se isto popunjava  i isto deluje. Sliku popunjenog čeka pogledajte dole.

  • Drugi korak je da u odeljku gde piše primalac upišete svoje ime i prezime.

 

  • U delu u kom se upisuje iznos brojevima,  vi upišete –isplaćeno.

 

  • Na liniji gde se slovima upisuje iznos, upišete –u potpunosti isplaćeno.

 

  • Na mestu gde treba upisati ime uplatioca napišite –zakon izobilja.

 

  • Ne mora se navoditi datum plaćanja i suma jer tako ograničavate Univerzum kad i koliko da vam isplati.

Popunjen ček izobilja odložite na neko sigurno mesto i zaboravite na njega i dozvolite Univerzumu da stvar uzme u svoje ruke.

Ovo je za mnoge čudan ritual, ali nije ništa strašno, ne krše se nikakva pravila, samo se želi. Pa ako dođe, dobro došlo. Mnogi neće da priznaju da popunjavaju ček izobilja u nadi da će im Univerzum pomoći. I pomogne im. Na neočekivane načine. Tako kažu. Ništa ne košta da probate.

Za šta služi Ček izobilja?

Sigurno je da svako od nas uvek nešto želi i to je normalno. To je pokretač svega oko nas, a i nas samih. Kada želite i stremite nekom cilju lakše do njega dolazite. Kad imate veru u ono što radite i nadate se dobrom ishodu, bude dobro. Kad ste skeptični ili malodušni, kad ne verujete, ne nadate se, ne maštate, ništa dobro ni ne dođe. To je zakon privlačenja jer kad uvek razmišljate  o stvarima koje želite u životu, privući ćete ih. Takođe ako su vaša razmišljanja uvek o nečem što ne želite privući ćete njih. Razmišljajte pozitivno, bitno je. Ne samo zbog čeka izobilja jer on je samo način da usmerite misli na prave i dobre stvari, pa će one dolaziti.

Bolji posao, bolja veza, više novca, bolje zdravlje, morate žarko želeti i nadati se i verovati, pa i napisati na ček izobilja ili kako se god zvao, pa ćete sve to vašom željom privući. Kad god treba i koliko god puta treba, vredi.

Tako će vaša pažnja biti usmerena na prave stvari koje su vam značajne u životu. A za njih vredi sve uraditi. Iskoristite svoje misli, usmerite ih ka pozitivnom, ako ništa drugo, bićete ispunjeniji, srećniji, zadovoljniji. A i to su preduslovi za obilje čega god, zdravlja, para, sreće, ljubavi.

Neko izobilje vidi u svakodnevnoj sreći i zadovoljstvu, a nekom je izobilje tri automobila i tri kuće. Svi smo različiti pa su tako i naše želje različite, privucimo te pozitivne stvari pozitivnim stavom.

Nije tehnika pisanja čeka toliko bitna, važno je stvoriti osećaj i njega preneti na ček. U tome je stvar!

Želeti, nadati se, raditi sve što je u vašoj moći da privučete pozitivne stvari, razmišljati, mnogo razmišljati!

I ZAHVALITI SE UVEK NA ONOM ŠTO IMAMO I ŠTO SMO DOBILI!  NEKO NEMA NI TO, A SREĆNIJI JE I ZADOVOLJNIJI OD NAS!

U filmu Tajna prvi put se pojavio magični ček i promenio živote milionima ljudi širom sveta. Ništa se ne gubi ako se proba. Napišite jedan pa ćete videti. Obavestite nas o svom iskustvu, biće interesantno!

A dok ga ne napišete pozabavite se sobom i svojim životom . Nemojte uvek razmišljati o onom što ne volite i ne želite. Razmišljajte o onome što volite, koga volite, za koga volite, za koga želite, pa će neka ispunjnja želja doći i bez čeka.  Kakve su vam misli takav vam je život, neko je davno rekao. To je potpuna istina, većina vas je to već iskusila i spoznala. Zato uvek misli pozitivno. I kad boli i kad trenutno nije dobro, kad ne vidite izlaz. Okrenite se, sigurno je tu negde, ali vi ga od svoje sumornosti ne vidite. Ili je tu neko ko će vam ga pokazati. Volite ljude, radujte se i budite zahvalni na svemu. Život je samo jedan, treba ga proživeti što je lepše moguće i kad okolnosti nisu takve. Radujte se svakom novom danu jer novi takav više neće doći. Iskoristite maksimalno sve lepote ovog sveta koje su vam dostupne i uvek poželite još malo više. I popunite cek izobilja, ništa vas ne košta. Javite da li se nešto od želja ostvarilo.

Ovako on izgleda i tako se popunjava. Pokažite svoju kreativnost pa ga nacrtajte sami. Možda će i ta kreativnost uroditi plodom. Nikad se ne zna. Verujte!

Ček izobilja primer:

Save

You may also like

Leave a Comment